U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Ruime instapklare woning met 4 slaapkamers

IN OPTIE - Verkoop via instelprijs*

Wonen in de stad én wonen in alle rust? Het kan! In deze woning gelegen te Gent, op de grens met Sint-Amandsberg, vlakbij alle invalswegen tot het bruisende centrum van Gent, maar toch rustig gelegen.

Enkele troeven: Centrale ligging - Vlot bereikbaar - Ruime tuin met terras - 4 slaapkamers - Perfect onderhouden

Je komt binnen in een ruime inkomhal die toegang verleent tot een gezellige leefruimte met aangrenzend een extra ruimte die momenteel werd ingericht als bureau, maar die gerust een andere invulling kan krijgen.

Wanneer we doorlopen naar achter, komen we terecht in een aangename keuken met extra berging en eetplaats. Er is ook een apart toilet op de benedenverdieping voorzien.

Verder hebben we nog een extra ruimte met toegang tot de tuin en het terras waar je, wanneer het raam open staat, de vogeltjes hoort fluiten.

Op de eerste verdieping vinden we de badkamer, uitgerust met ligbad, toilet en een dubbel lavabomeubel. Als we verder doorgaan, zien we de master bedroom (18 m²) en een tweede slaapkamer (12 m²). Alle ruimtes geven een lichtrijk gevoel door het binnenkomende licht.

Lopen we door naar de volgende verdieping? Hier vind je vooraan een aangename derde slaapkamer (12 m²), met tot slot een vierde kamer die ingericht kan worden volgens uw wens (hobbykamer/bureau/vierde slaapkamer).

Bent u ook helemaal verkocht aan deze woning? Kom dan naar onze bezoekdagen! Bel snel naar het nummer 09 225 50 50, de plaatsen zijn beperkt!

*Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov