U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime woning, die volledig naar uw smaak aan te passen is? Dan is dit een ideaal project!! De woning werd recentelijk volledig gestript en wacht ongeduldig om volledig opnieuw opgebouwd te worden.

Deze totaal te renoveren woning biedt veel mogelijkheden door zijn grote volumes. De huidige (goedgekeurde) plannen voorzien een polyvalente ruimte op de begane grond met daarboven 3 volwaardige verdiepingen om in te richten als woonruimte.

De polyvalente ruimte, met toilet, keuken, praktische berging en koer, kan perfect gebruikt worden om uw nevenactiviteiten in uit te voeren.

Op de 1ste verdieping is er een mogelijkheid om een ruime woonkamer te creëren met daarop aansluitend een zeer lichtrijke keuken. Naast de keuken is er mogelijkheid om een extra eetkamer te creëren met uitzicht op het eerste dakterras.

De 2de verdieping biedt ruimte voor een volwaardige slaapkamer, volledig uitgeruste badkamer, apart toilet en technische ruimte. Tevens beschikt deze verdieping over een kleiner maar gezellig tweede dakterras met ernaast een groendak.

Een grote troef is de geheel zuidelijke oriëntatie, waardoor de ingesloten terrassen voor veel comfort en privacy zorgen in het centrum van Gent.

Onder het recentelijk vernieuwde dak bevindt zich de 3de volwaardige verdieping die gebruikt kan worden om een zeer ruime slaapkamer te voorzien. Daarnaast is er ook nog voldoende ruimte om een toilet en extra berging te plaatsen.

De beschrijving van dit pand is gebaseerd op de reeds goedgekeurde plannen, maar de indeling kan veranderd worden indien dit is gewenst.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov