U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Interessante investering

**Voor meer informatie of een bezoek, kan u de verantwoordelijke makelaar David bellen op het nummer 0475 97 68 45**

In de bruisende omgeving van Dok Noord ligt deze prachtige renovatie-opportuniteit op u te wachten. In de Sint-Salvatorstraat bevindt zich een pand met 3 verdiepen dat heel wat mogelijkheden biedt voor zowel privé als professioneel gebruik.

Interessante bebouwing met een totaal grondoppervlak van 90 m2. Er is geen bebouwing voor de gevel, waardoor er geen binnenkijk bij overburen is. Een gevoel van openheid is het resultaat. Met een woonoppverlakte van 230 m2 en een indrukwekkende gevelbreedte van 9,35 m, zijn de inrichtingsopties legio. De zolder met vaste trap zorgt bij renovatie voor zo’n 50 m2 extra woonruimte.

Voor grote gezinnen is er dan weer alle plaats voor een ruim ingerichte woning. Daarnaast leent dit pand zich perfect als gecombineerde bestemming met handelspand beneden en woonruimte erboven, met een opvallend brede etalage.

De centraal gelegen Sint-Salvatorstraat is een van de toegangswegen naar Gent Centrum: op slechts 4 minuten fietsen staat u middenin het gezellige Patershol. De woning bevindt zich vlak achter Dok Noord, het recent gebouwde shoppingcomplex met alles van levendige pop-up bars tot supermarkten en sportgelegenheden.

Wie op zoek is naar een investeringsproject met een mooie toekomst, laat deze kans niet best niet schieten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov