U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Lichtrijk appartement met zuinig verbruik

VERKOCHT!!! Dit modern appartement ligt op de eerste verdieping van een fijnschalige residentie in Sint- Amandsberg, op gunstige wandelafstand van station Gent-Dampoort. Het werd gebouwd in 2010 en is in perfecte staat. Uniek aan dit ruime appartement is de opvallende hoeveelheid lichtinval van ‘s ochtends tot ‘s avonds.
De woning bestaat uit een omvangrijke leefruimte met open keuken geflankeerd door grote ramen. Aanpalend ligt een ruim terras, waar je geniet van de nodige privacy evenals een open uitzicht met veel groen. Het resultaat is een ruimtelijk gevoel dat je niet snel vindt bij een appartement.
Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers, een derde kamer die ingericht kan worden als dressing of bureau, een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo’s, een berging en apart toilet.
De residentie werd gebouwd volgens alle moderne technieken. De verwarming wordt aangestuurd door een zuinige warmtepomp (incl. koelfunctie). Zonnepanelen leveren elektriciteit voor de algemene delen (incl. groenestroomcertificaten). Als laatste zorgt ook de opslag van regenwater aangevuld met putwater voor lage maandelijkse kosten.
Extra voordeel is de parkeergarage met automatische poort (in optie) en een gemeenschappelijke fietsenberging.
Als laatste troef hebben we de rustige ligging aan het begin van een fietsstraat. Een kalme omgeving op fietsafstand van centrum Gent? Laat dit lichtrijk pareltje niet schieten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov