U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9031 Drongen

Omschrijving

Rustig en landelijk gelegen bouwgrond

VERKOCHT!!! Aanrader! Bouwgrond van maar liefst 1280m2 in het charmante Baarle, rustig en landelijk gelegen maar toch perfect bereikbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om hier uw droomwoning te creëren: renovatie van de bestaande woning, uitbreiding (en renovatie) van de bestaande woning, sloop en heropbouw bestaande woning of sloop en volledige nieuwbouw op een ander stuk van dit ruime perceel! Dankzij de goede bereikbaarheid en de grote oppervlakte van het perceel, leent deze grond zich ook perfect als woon-werkcombinatie! Achter of voor uw nieuwe woning is er voldoende plaats voor een kantoor of een praktijk én voor het aanleggen van een kleine parking.
Diverse belangrijke invalswegen (zoals E40 en R4) bevinden zich op enkele minuten rijden. Met de fiets staat u op 10 minuten in centrum Drongen; naar Gent centrum fietst u zo'n 20 minuten. Op nog geen 100m vindt u een bushalte.
Droomt u van een rustige thuis temidden van de velden? Heeft u nood aan meer plaats en ruimte? Zoekt u een perfecte locatie om uw kantoor of praktijk te vestigen? Dat is hier allemaal mogelijk!
Contacteer ons voor verdere informatie en een bezoek ter plaatse.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov