U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Ledeberg

Omschrijving

Instapklaar appartement met 2 terrassen te Ledeberg

*Verkoop onder instelprijs
Contacteer de verantwoordelijke op het nummer: 0486 83 50 37. Dit prachtig, instapklaar appartement te Ledeberg is echt een aanrader.
De indeling is als volgt: je komt het appartement binnen in een ruime, eigentijdse inkomhal. Achteraan vind je links de aangename en lichtrijke leefruimte. Rechts hebben we een nette en geïnstalleerde keuken met bovendien nog een handig terras. Vóór de keuken hebben we de vernieuwde badkamer met een moderne en uiterst ruime inloopdouche en een dito lavabomeubel. Aan de overkant van de inkomhal hebben we een 1ste volwaardige slaapkamer (15m²). Vervolgens hebben we de 2de slaapkamer (14,5m²). Op het einde van de inkomhal treffen we de laatste en uiterst gezellige slaapkamer (17m²) aan. Deze slaapkamer heeft niet alleen een aparte lavabo maar ook een eigen terras. Alle slaapkamers en ook de leefruimte hebben een warme parketvloer.
Nog niet overtuigd? Het appartement heeft verder nog 1 autostaanplaats buiten én een aparte garagebox in de kelder die er verplicht bij dient aangekocht te worden (vaste prijs van 16 000€) . Een groot plusplunt is dat alle grote kosten aan het gebouw zijn reeds gebeurd zijn. Syndicuskosten: 155€ per maand . EPC score: 238, label C.
Dit pand is ideaal als opbrengsteigendom, co-housing of als investering voor de studerende kinderen. Wilt u het pand bezoeken? U bent welkom op onze bezoekdagen!
*Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov