U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Ruime 4-slaapkamer woning in bruisend Gentbrugge


Deze woning is gelegen te Gentbrugge en heeft alles in huis om er jouw droomwoning van te maken.
Troeven: centrale ligging - tramhalte op 5 min stappen - 4 slaapkamers - terras - perfect onderhouden
* Verkoop onder instelprijs

Je komt binnen in een ruime inkomhal en vervolgens hebben we de aangename leefruimte. We wandelen even naar achter en komen in de gezellige keuken met een toegang tot het terras. Achter de keuken vind je de badkamer. Er is een ligbad, een lavabomeubel en een toilet.
Gaan we op verkenning naar de 1ste verdieping? Daar vinden we een grote master bedroom (19 m²) en achteraan is er een tweede slaapkamer (12m²). Lopen we door naar de 2de verdieping? Daar vinden we vooraan een aangename hobbykamer/bureau/derde slaapkamer met veel houtaccenten en met handige ingemaakte kasten. Tot slot is er een 4de slaapkamer achteraan met een eigen lavabo en toilet. De woning heeft tenslotte ook een kelder, altijd handig om als berging te gebruiken.
Wilt u het potentieel en charme van deze woning komen ontdekken? Kom dan naar onze bezoekdagen! Bel snel naar ons nummer 09 225 50 50. De plaatsen zijn beperkt!

*Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaardenNiet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov