U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Ledeberg

Omschrijving

Multifunctionele instapklare hoekwoning

VERKOCHT!!! Deze unieke hoekwoning heeft een hele resem aan uitzonderlijke troeven. Enerzijds op wandelafstand van hartje Gent en anderzijds in een rustige straat op de rand van Ledeberg en centrum Gent.
Op het einde van de straat stoppen zowel de bus als de tram die u op een minuutje de stad inbrengen. Enkele honderden meters van het pand vindt u ook de op en afrit van E40 en E17.

Aan de overkant van de straat is er een klein steegje dat uitgeeft op een zijarm van de Schelde, de Franse Vaart genoemd. Hier vindt men ook een klein parkje, ideaal voor een rustige picknick aan het water.

Wat deze woning uniek maakt zijn de verschillende verdiepingen die elk een andere functie kunnen krijgen.

Op het gelijkvloers vindt men 2 ruime aaneengesloten kamers en een berging. Dit niveau is ideaal als praktijkruimte, aparte studio of ruime slaapkamer.

Op het eerste verdiep, vindt men een badkamer met ligbad, een open keuken met gasvuur en aansluitend de living. Opvallend zijn de hoge ramen die voor heel wat lichtinval zorgen en de mooie originele houten parketvloer. Dit niveau is ideaal als leefruimte of aparte studio.

Eenmaal aangekomen op het tweede verdiep vindt men opnieuw een keukentje en een bureau. Ook op dit verdiep is er een badkamer met douche aanwezig en een mezzanine. Deze ruimte is op zichzelf al een volwaardige studio maar kan ook als living/slaapkamer gebruikt worden.

En last but not least vindt men op de bovenste verdieping een zuidgericht terras, dat windvrij is en een panoramisch zich biedt over de Gentse rand.

Deze woning is ideaal geschikt voor mensen met een inwonende student of studenten die toch een eigen stek willen hebben of als woonst voor meerdere studerende kinderen. Het pand is ook geschikt voor mensen die openstaan om aan cohousing te doen. Daarnaast is de woning ideaal voor mensen die op zoek zijn naar de mogelijkheid om een praktijkruimte te openen onder hun woongedeelte.

Tevens mogelijkheid tot optioneel aankopen van een garage in de buurt!

Behoor je zelf niet tot deze groep, geen enkel probleem, deze woning is evenals geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ruime woning aan de rand van Gent.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov