U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Ruime bungalow met prachtige tuin en garage

*verkoop onder instelprijs*

Deze ruime woning met alles op het gelijkvloers is de ideale plek voor wie houdt van comfort en privacy. Het pand is zeer goed gelegen, en biedt alle rust en privacy.

De woning beschikt over drie slaapkamers, wat perfect is voor een gezin of voor wie op zoek is naar veel ruimte. Daarnaast is er een grote leefruimte die uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de gezellige sfeer.
Er is ook veel opbergruimte aanwezig in de woning, waardoor u al uw spullen gemakkelijk kunt organiseren en opbergen. De prachtige tuin rondom de woning is een oase van rust en biedt alle mogelijkheden om te genieten van het buitenleven.

Alle ramen zijn voorzien van rolluiken, waardoor u altijd de gewenste privacy en veiligheid kunt garanderen. De aparte oprit en garage maken het gemakkelijk om uw auto veilig en comfortabel te parkeren.
Hoewel de woning op te frissen is, biedt ze veel potentieel om uw eigen persoonlijke touch te geven.

De ruimtes zijn bijzonder goed ingedeeld en bieden alle mogelijkheden om uw eigen stijl en smaak te integreren.
Kortom, dit pand is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ruime en goed gelegen woning met veel mogelijkheden, een prachtige tuin, drie slaapkamers, een grote leefruimte en veel opbergruimte. Deze woning is ideaal voor andersvalide mensen en mensen die moeite hebben met trappen, gezien alle ruimtes zich op het gelijkvloers bevinden en de deuropeningen er zich toe lenen om rolstoelgebruikers alle comfort aan te bieden.

* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov