U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Ruime, knap gerenoveerde woning

Deze knap gerenoveerde, zeer lichtrijke woning met 4 slaapkamers heeft alles wat je wensen kunt voor elke woonsituatie. De rijwoning is tot in de puntjes afgewerkt, geeft een enorm ruimtegevoel door de hoge plafonds en de praktische indeling, beschikt over veel lichtinval door de grote raampartijen en over meer dan genoeg ruimte voor mensen die op zoek zijn naar een starters- of investeringswoning, voor hun gezin of naar een interessante oplossing om hun studerende kinderen te huisvesten.
Hier vind je het ideale, moderne wooncomfort: volledig geïnstalleerde keuken, ingerichte badkamer voorzien van alle nodige luxe (bad/douche, lavabo en toilet) en vier volwaardige slaapkamers met authentieke plankenvloer, waarvan een momenteel werd ingericht als mooie bel- etage leefruimte.
Een bijkomende troef die deze woning biedt, is een ruime kelder met veel opbergruimte. Ook niet te min beschikt deze woning over een koer die zeer onderhoudsvriendelijk en deels overdekt is. De woning kan een conform elektriciteitsattest, water- en rioleringskeuring voorleggen en beschikt over een gunstige EPC- score.
Bovendien vind je alles wat je nodig hebt op wandel/ fietsafstand (winkels, openbaar vervoer, ontspanningsmogelijkheden, scholen,...). Je bevindt je hier net buiten het circulatieplan en de LEZ- zone.
Deze nieuwe hippe wijk aan het Nieuw Gerechtsgebouw en de Tonderlier wordt samen met zijn "buur" Dok Noord binnenkort dé hotspot van Gent.
Wekt deze woning jouw interesse? Kom dan zeker een kijkje nemen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov