U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Charmante rijwoning met tuin

* Verkoop onder instelprijs *

Charmante en heel lichtrijke rijwoning met tuin nabij Gent centrum! Deze aanrader combineert moeiteloos zijn mooie authentieke elementen zoals zijn marmeren schouwen, originele plankenvloeren, hoge plafonds,.... met hele toffe moderne toetsen. Deze leuke woning werd immers recent gerenoveerd en kreeg aan de achterzijde een stukje nieuwbouw bij. Uitgezonderd van wat kleine afwerking hier en daar is deze woning perfect instapklaar.
De bijzondere troeven zijn haast te veel om op te noemen! Zo is er de ongelofelijk gezellige zithoek en heel mooie, moderne leefkeuken met prachtige maatwerkkasten. Hier geniet de bewoner van heel veel licht dankzij een strategisch geplaatste lichtstraat. Van hieruit gaat het verder naar het aangename terras en de zalige, zonnige, zuidgeoriënteerde tuin. Verder zijn er de drie volwaardige slaapkamers, twee moderne, (licht) af te werken badkamers en een ruime kelder met veel opbergruimte.
Bovendien vind je in deze buurt alles wat je nodig hebt op wandel/ fietsafstand: centrum Gent, verschillende winkels, openbaar vervoer, ontspanningsmogelijkheden (o.a. De Bourgoyen), scholen,....
Je bevindt je hier net buiten het circulatieplan en de LEZ-zone en nabij alle invalswegen.
Deze bijzondere woning verdient zeker een bezoekje! Contacteer ons snel!

*Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov