U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Nieuwbouwkantoorruimte

VERKOCHT!!! Deze prachtige kantoor- of praktijkruimte met zicht op een mooie privétuin ligt op een zeer gunstige locatie op wandelafstand van het historisch centrum van Gent. "Ruimte", "licht" en "comfort" staan hier centraal. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 98m2 en leent zicht uitstekend voor opdeling in een ontvangst- of wachtruimte; sanitaire blok; twee a drie burelen of consultatieruimtes; een eetruimte en een berging. De indeling voorzien in de plannen kan naar behoefte en wens worden herwerkt. Openbaar vervoer en ondergronds parkeren is mogelijk op wandelafstand.
Deze fantastische buitenkans maakt deel uit van project “Mint”; een uniek en stijlvol kleinschalig nieuwbouwproject op topligging in hartje Gent.
Het verkoopslastenboek kan worden opgevraagd via de contactfiche voor dit pand op de website. Het volledige project kun je hier bekijken:
NIEUWBOUWPROJECT MINT
Interesse of meer informatie nodig over dit kantoor of praktijkruimte of over het volledige project? Contacteer dan ons kantoor voor een gesprek met de verkoopsverantwoordelijke.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov