U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9032 Wondelgem

Omschrijving

Sublieme, instapklare HOB nabij Gent

VERKOCHT!!! Deze rustig gelegen halfopen bebouwing is instapklaar en werd recent volledig gerenoveerd met behulp van zeer hoogwaardige materialen gebruikt.
Dé eyecatcher van de woning is het gelijkvloers. Deze bestaat uit een grote lichtrijke ruimte die een bureau, eetkamer, hypergeïnstalleerde keuken en een gezellige zithoek omvat. Dankzij de grote glaspartijen is er een schitterende lichtinval in de gehele ruimte en er is zicht op de zonnige tuin en het gezellige terras.
Op de verdiepingen bevinden zich drie ruime slaapkamers waarvan een van maar liefst 37m² en er is ook een grote badkamer. Doorheen het hele huis bevindt zich een mooi parket dat zorgt voor een warme sfeer.
Extra troeven van de woning zijn de aparte garage, de parkeerplaatsen vóór de deur en de gunstige ligging (dichtbij R4 en haven).

Ben je benieuwd naar deze woning? Schrijf je dan snel in voor de verkoopdag van 24 oktober op het nummer 09 225 50 50.
De plaatsen zijn beperkt!


* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov