U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9032 Wondelgem

Omschrijving

VERKOCHT!!! Aanrader! Ruime gezinswoning met groot multifunctioneel magazijn en aparte studio, gelegen nabij Gent. Dit fantastische pand heeft vele gezichten: als extra ruime (kangoeroe)woning (met aparte studio voor inwonend kind of oudere), als ééngezinswoning met studio om te verhuren (permanent of via air B&B) of als dé perfecte woon-werkcombinatie. Het magazijn van 91m2 kan gebruikt worden als opslagplaats (bv zelfstandige in de bouw), als oefenzaal (bv kinesist of personal trainer), als werkplaats (bv voor elektricien, als fietsenherstelplaats,…), als atelier, als garage,… terwijl de studio boven dit magazijn dankzij de aparte ingang ook als kantoor of behandelruimte kan dienen. Door de gunstige bereikbaarheid (met auto, fiets, tram,…), de oprit met drie staanplaatsen en de grote oppervlakte is dit pand dus geschikt voor heel veel verschillende woon- en werksituaties!
De woning zelf bestaat onder andere uit een grote leefruimte, een zalige veranda met zicht op de groene tuin met vijver, een moderne en kwalitatieve keuken, drie slaapkamers, mogelijkheid tot inrichten garage met eigen oprit,… en beschikt over alle modern comfort: vloerverwarming, camerabewaking, domoticasysteem voor de lichten en rolluiken, airco voor de master bedroom, zonneboiler,…
Ook de studio/het kantoor (68m2) is comfortabel ingericht, heeft centrale verwarming en bestaat uit een lichtrijke centrale ruimte met ingebouwde keuken, een badkamer met douche en een toilet.
De zonnepanelen brengen nog tot 2029 elk jaar 1800 euro op.
Bel ons snel voor een bezoek ter plaatse om nog veel meer bijzonderheden van deze buitenkans te ontdekken!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov